Vlakbij de stad, aan de rand van de natuur

’t Zwolse Park wordt een kleinschalige nieuwe woonbuurt aan de Botlek in Zwolle, met 25 koopwoningen. Alle woningen worden zeer duurzaam uitgevoerd: ze zijn volledig gasloos, uitgerust met een warmtepomp, onderhoudsarm en zeer goed geïsoleerd. Hiermee heb je twee grote voordelen: een lagere energierekening én veel meer wooncomfort!

De woningen worden gebouwd op een prachtige locatie aan de rand van de stad. In een groen hofje en aan de vijver, die uitkomen in de natuurlijke omgeving van het Aa-park.

In het plan is keuze uit drie woningtypes: ruime middenwoningen, heerlijke royale hoekwoningen en bijzondere geschakelde villa’s met een ruime tuin die grenst aan de vijver. De woningen zijn met veel passie ontworpen door Architektengroep Gelderland. Qua uitstraling passen ze perfect in deze groene en knusse wijk Aa-landen.

In totaal komen er in het plan 6 geschakelde villa’s en 3 blokken rijwoningen.

Kavelkaart

Op deze kavelkaart is te zien waar de woningen liggen. Kavels 1 t/m 6 zijn de geschakelde villa’s. Kavels 7, 13, 14, 19, 20 en 25 zijn de hoekwoningen. Kavels 8 t/m 12, 15 t/m 18 en 21 t/m 24 zijn de middenwoningen.

Ontwikkeling en realisatie

verkoopinformatie

Interesse in een woning?
Schrijf je in of neem contact op met onze makelaar Woonfabriek Zwolle.